Arne Poulsen Boligudlejning i Viborg
OM AP-BOLIGUDLEJNING
Arne Poulsen Boligudlejning ApS hører til i Viborg, hvor også langt den største del af vores lejemål er beliggende. Arne Poulsen Boligudlejning ApS er din sikkerhed for en sund og god bolig i hjertet af Viborg.

  Arne Poulsen Boligudlejning ApS er beliggende i Viborg og hører til et af de mindre udlejningsselskaber i byen. Vi har for tiden 13 lejemål fordelt på seks ejendomme. Alle er nyistandsatte og med nyt køkken og badeværelse.

Når du lejer din bolig hos Arne Poulsen, er du i trygge hænder. Tillid og troværdighed er nøgleordene, og så er det vigtigt, at kvaliteten er i top. Vi vedligeholder alle vores lejemål løbende og flere at vores huse er totalrenoverede i bedste stil. Vi forventer samtidig, at alle vores lejere passer godt på vores lejemål og respekterer de gældende krav i lejekontrakten.

Arne Poulsen er oså ejer af Tømrerfirmaet Arne Poulsen A/S i Viborg. Det er derfor også de velkendte kongeblå biler med blyanten på siden, der kommer forbi, når der er noget, der skal istandsættes i lejlighederne.

Har du lyst til at komme ud og se en af lejlighederne eller har du bare spørgsmål til et af lejemålene, er du altid velkommen til at give os et kald på telefonen eller sende os en mail.
ARNE POULSEN BOLIGUDLEJNING | Kirkebækvej 106 | 8800 Viborg | tlf. 40950188 | info@ap-bolig.dk

design af seemore